Alla inlägg den 29 april 2008

Av jeanette - 29 april 2008 18:48

Först och främst känner jag hur nödvändigt det är att ursäkta den "vulgära" stavningen i rubriken, men den passar så fint in till det jag ska skriva.


Jag som numer "blivit med tv" kan nu avnjuta dagens trevligaste mål, nämligen frukosten, till nyhetsmorgon. Imorse blev jag varse om att det idag är lite av en högtidsdag för alla tv-spelare eftersom den nya GTA har sverigepremiär idag. Otippat nog var det någonting i nyhetsinslaget som gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Reportern intevjuade nämligen en tjej som strålade av lycka även om hon köat i 14 dagar för att få ett av de första exemplaren av GTA. Underligt nog delger hon att hon själv inte spelar tv-spel. Just efter detta uttalande var min första tanke att det handlade om en person av aningen dubiös natur som helt utan anledning köar i 14 dagar för någonting som inte ens intresserar henne. Men, som den obotliga romantiker jag är fick jag snabbt ändra uppfattning då hon fortsätter att berätta hur det är för hennes pojkväns skull som hon köar. Ja, vad ska man säga? Jag antar att det är vad de kallar kärlek...


Nåväl. Blogginläggen duggar inte tätt nuförtiden. Våren har tagit Örebro med storm (inte bokstavligen, enbart metaforiskt) och grillkvällarna har blivit många. Glassätande i solen och andra vårlika aktiviteter har fyllt dagarna vilket gör att just bloggande inte hamnat överst på prioritetslistan. Varför jag en solig dag som denna då väljer att hamra på tangentbordet kan man ju undra, men eftersom det imorgon är tentadags kände jag ett enormt behov av att fly från studierna och sätta mina vardagsreflexioner på pränt.


Ett besök i Kinna hanns med förra veckan. Detta resulterade i ny, lite mer kortklippt frisyr och nytt sommarjobb. Det senare glädjer mig oerhört då just Hemköp är en arbetsplats jag känner föga för att tillbringa min sommar på. Nej, denna sommaren skall jag tillbringa på ett trevligt landsortsbankkontor (oj, vilket jobbigt ord...) i Överlida. Glädjande är detta också ur den synpunkten att jag på så vis får ännu en ursäkt att investera i fina klädesplagg. Jag menar, inte kan man gå klädd hur som helst om man ska jobba i kassan på bank?


Hur som helst. Den närapå olidliga tentaångesten gör sig påmind nu och jag bör återgå till studierna. Ödesdigert är dock att den nya säsongen av Desperate Housewives drar igång kväll och jag vill absolut inte missa kvalitetstid med hemmafruarna i allmänhet och min favoritperfektionist Bree...


Ovido - Quiz & Flashcards